Andrei Cionca. De la faliment la 165 de milioane de euro

0
64

Vorbitorincii Leaders, episodul 4, este pe cale să înceapă diseară de la 21.00. Invitatul lui Cătălin Striblea este Andrei Cionca, CEO și cofondator al Impetum Group, un adevărat personaj după ce veți asculta ce are de zis. Pentru că, fiți pregătiți, veți fi martorii unei discuții formidabile despre România de azi.

Are 47 de ani, administrează fonduri de 165 de milioane de euro, companii, este implicat de curând și în acționariatul clubului DInamo, merge la școală și vorbește despre economia României într-un mod foarte optimist. Pentru că, spune Andrei Cionca, aici avem un potențial uriaș pentru următorii 20 de ani pe care nu-l poate egala nicio piață dezvoltată de afară.

A investit în peste 60 de companii românești până în acest moment și lucrează cu gândul de a face din România o țară mai prosperă astfel încât să-i aducem acasă pe copiii plecați să studieze în străinătate și, mai ales, să-i ținem aici cu oferte atractive. Pentru că ei sunt viitorul și cei care vor aduce plus de valoare acestei țări.

12:00 Urmează sau nu o recesiune?
22:52 Cel mai mare proiect de lichidare din România, Tractorul Brașov
42:00 Cine este următorul unicorn românesc
1:07:50 Fondurile de pensii și viitorul lor
1:39:00 Acționariat la Dinamo


Descoperă mai multe la CryptoNews 📈 romanian crypto news ⚡mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns